Seminari

Gener-Juliol 2021.

 

UNA CONFERÈNCIA PERFORMATIVA COM TOTES és un cicle de ponències des de les quals investigadores, curadores i artistes ens parlen del seu treball en relació amb els conceptes de cos, performance i performativitat. Cada mes, NauEstruch programa una ponència del cicle, com a proposta inclosa en el marc d’un superdivendres, la jornada d’activitats quinzenal de la NauEstruch. El títol del cicle anticipa ja una pregunta de base: quina és la diferència entre performàtic I performatiu? Encara més, són tots dos conceptes intercanviables? I allò més important, hi ha cap conferència que pugui ser qualificada com a performativa o totes les conferències ho són per naturalesa? Aquest primer semestre, el cicle comptarà amb la participació de Núria Gomez, Alexandra Laudo, Enric Puig i MATERIC.ORG.

 

Ponència, 12 de febrer, 6PM 

Ponència, 12 de març, 6PM 

Ponència, 30  d’abril, 6PM 

Ponència, 14 de maig, 6PM