NauEstruch i MediaEstruch presenten 4 projectes d’artistes residents i una nova sessió del cicle Dissonants el divendres 26 de març.

Les àrees de performances i arts digitals organitzen de nou un Superdivendres, una tarda carregada de performances i activitats. En aquesta ocasió la Cia UratiLab mostren la memòria viva de les ciutats a través d’una instal·lació i Natàlia Carminatti és la convidada del cicle Dissonants.

La tarda clourà amb Now 1/21, una mostra de performances dels projectes en residència de Nauestruch: ‘Ensayo performativo sobre la subalternidad’ de Diego Gomez Bernardez, entorn d’aquest concepte i la seva vinculació amb el cos, ‘Era un cos però eren molts’ d’Albert Gironés i Anna Vilamú que reflexiona sobre l’imaginari dels ovnis i el projecte ‘Camuflaje Inverso’ d’HANNAH BERESTIZHEVSKY «MOFUTA» sobre de l’ús del mateix cos com a instrument pictòric.

Tota la jornada és gratuïta.

Horari de les activitats:
16h Cafè d’Artistes
17h Visita interactiva Laboratori UratiLab*
18h Cicle Dissonants: Natàlia Carminatti, amb Laura Llaneli.
18: 30h NOW 3/21 Acció de Diego Suárez, Mofuta i Albert Gironès / Anna Vilamú