Artistes en residència, hivern 2020/21

 

KAY SCHUTTEL i RUBÉN PATIÑO, (Amsterdam, 1985 i Barcelona, 1979) són una parella d’artistes que exploren la presència corporal i la seva relació amb el so i l’espai. Exemples d’obres recents són: No Laughing Matter (Club Trasmediale, 2020) on creen una performance basada en el riure com a gest i com a so repetitiu. D’altra banda, a Ethereal Walk (Unsound Festival 2020) produeixen un tipus de caminada sonora amb instruccions simultànies per a múltiples localitzacions del món.

 

PROJECTE EN RESIDÈNCIA:

Present Coninuous

Present Continuous és una coreografia que explora la telefonia mòbil i el paper de l’audiència com a performer. Es tracta d’un treball basat en la idea de multiplicitat, simultaneïtat i moviment que investiga l’ús dels altaveus de múltiples telèfons per a la creació d’una composició sonora.

 

 

Aquesta performance fa part del cicle DISSONANTS